BIJLES EN HULP BIJ VERSCHILLENDE STUDIERICHTINGEN

 

Wil je een getuigschrift of diploma secundair onderwijs behalen? Bij de Examencommissie secundair onderwijs kan dat. 

 

Deelnemen aan de Examencommissie vraagt de nodige inzet, zelfstandigheid en discipline. Je volgt geen les op een school, moet zelf handboeken en nuttige informatie verzamelen, op eigen initiatief je examens plannen en regelmatig studeren.

 

Ouders en studenten die ervaring hebben met de Examencommissie zullen ongetwijfeld weten dat dit helemaal anders is dan het regulier onderwijs. Om hulp aan te bieden als bijlesbureau is het dus niet voldoende om enkel kennis te hebben van je vakgebied. Het is noodzakelijk om het reilen en zeilen van de Examencommissie helemaal te doorgronden, de verwachtingen in te schatten en een haalbaar traject op te maken.

 

INzicht is er om jou doorheen het traject Examencommissie te begeleiden. Samen met jou gaan we op zoek naar een opleidingstraject op maat. We helpen je bij  het plannen van examens en het inoefenen en begrijpen van de leerstof.  Daarnaast krijg je bij een pakket bijlesuren, vanaf je eerste bijles tot aan je examen, toegang tot volledige en overzichtelijke cursussen die je van thuis uit kan gebruiken. 

Wij volgen de vakfiches en examens van alle vakken zo goed mogelijk op. Elke verandering passen we toe in onze lessen en cursussen. Onze lessen zijn dan ook volledig gericht op de vakfiches en examens. Geen theorie te veel of toepassing te weinig.

Op regelmatige basis gaan wij met studenten mee naar inzages om hun examens in te kijken. Hierdoor hebben we een grote kennis over de vraagstellingen, verwachtingen, evaluatiemogelijkheden en moeilijkheden voor elk vak.

 

PRIVÉ LES

GROEPSLES

BEGELEIDING

INZAGE

CURSUSSEN

PROEFEXAMENS