EXAMENSTUDIE

 

Tijdens de examenperiode zitten jongeren van het secundair onderwijs dikwijls al voor de middag terug achter hun bureau te studeren voor het examen van de volgende dag, of dat zou toch moeten.

 

Ouders werken vaak allebei op deze momenten waardoor ze geen oogje in het zeil kunnen houden of hun kind kunnen motiveren. Vele jongeren zitten dan ook regelmatig met de handen in het haar als ze vragen hebben of iets niet begrijpen. 

Hiervoor schiet INzicht in actie. Wij bieden tijdens de examenperiodes een studieplek aan voor jongeren die nood hebben aan motivatie, hulp of gewoon een duwtje in de rug. Bij ons kan er gewerkt worden in een rustige omgeving waarbij er toezicht is en vragen over de leerstof beantwoord kunnen worden.

 

Juni examens 2019 

 

Schrijf je nu in voor de examenstudie in Drongen tijdens de juni examens! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt en worden snel opgevuld: nog maar 5 plaatsen vrij over heel de periode.

 

Zoek je als ouder een plek waar je kind onder toezicht en begeleiding kan studeren? Zoek je als jongere een plek zonder afleiding, een leerkracht in de buurt die extra uitleg kan geven over bepaalde leerstofonderdelen, een plek waar je rustig kan werken en indien nodig ontspanning kan nemen als pauze?

 

IN-zicht biedt 6 studieplaatsen aan in Drongen aan democratische prijzen waar de leerling elke dag van 12u tot 18u kan studeren. Dit vanaf 6 juni tot en met 21 juni.

 

De prijs per dag is een vast bedrag van 30 euro. Hierin zit: toezicht, begeleiding en extra korte uitleg en instructie bij problemen. Indien de leerling een of meerdere uren 1-op-1 bijles wenst, is dit een supplement van 20 euro per uur bijles. 

 

Voor meer informatie over reservering, prijzen en plaatsen kan je ons contacteren.